Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود تعجبی در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه اگر دانشجویان به درستی انتخاب رشته کنند با سیل فارغ التحصیلان بیکار در رشته های علوم پایه مواجه نخواهیم شد، گفت: دانش آموخته مراکز دانشگاهی علمی کاربردی پس از گذراندن دوران تحصیل در رسیدن به اشتغال موفق تر خواهند بود چراکه مهارت و توانایی خود را شناخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعجبی در ادامه با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری کشور مبنی بر عدم فعالیت آموزشی ادارات دولتی گفت: بر این اساس ۱۲ مرکز علمی کاربردی وابسته به ادارات در استان همدان تعطیل شدند.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان با بیان اینکه از بهمن ماه سال ۹۶ پذیرش دانشجو در این مراکز صورت نگرفته است، گفت: مراکز علمی کاربردی هلال احمر دولتی محسوب نمی شوند.

تعجبی با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی دانشجو مهارتی هستند، اظهار داشت: در تعطیلی این مراکز تصور بر این بود که فعالیت دانشگاه های علمی کاربردی بار مالی بر دوش دولت دارد اما به واقع این گونه نیست.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۷ - ۹۸ تعداد ۵ هزار دانشجو داشتیم که انتظار داریم این رقم حفظ شود، گفت: همزمان با هفته دولت ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی همدان افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان از ارائه مشاوره برای ایجاد بنگاه‌های اشتغال خبر داد و با بیان اینکه کلینیک اشتغال استان همدان از ماه گذشته شروع به فعالیت کرده است، گفت: دانشجویان دانشگاه جامعه علمی کاربردی جوان تر شده اند و بر اساس آمار به دست آمده ۲۰ تا ۳۰ درصد آن ها شاغل هستند و مابقی از دانش آموزانی هستند که مستقیم وارد دانشگاه علمی کاربردی می شوند.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۳۰ درصد دانشجویان کشور باید به سمت مهارت بروند که هنوز این خواسته محقق نشده است، گفت: خانواده‌ها به این نتیجه رسیده اند که ابتدا اشتغال و بعد تحصیل باید مد نظر باشد و به این ترتیب به سمت کسب مهارت در حال حرکت خواهیم بود .

تعجبی با بیان اینکه در راستای حمایت از دانشجویان به لحاظ پرداخت شهریه طراحی مد نظر قرار گرفته است، گفت: ارائه تسهیلات مالی، معرفی صاحبان ایده به صنایع و صاحبان مشاغل، خدمات آموزشی و مشاوره های علمی و تخصصی، برگزاری اردوها و بازدیدهایی کارآفرینانه و برگزاری میزگرد ها و سخنرانی های علمی به همراه دوره های آموزشی در کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان مدنظر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلان بخش های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت حرفه ای فارغ التحصیلان فعالیت می‌کند، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در حال حاضر دارای ۷ مرکز آموزشی علمی کاربردی است که بر اساس آمار نهایی شمار دانشجویان شاغل به تحصیل در استان ۳۵۰۰ نفر است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان گفت: بر اساس آخرین آمار دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان همدان گروه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و گروه فرهنگ و هنر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه هر ساله طی دو نیم سال مهر و بهمن و بر اساس سوابق تحصیلی در چهار گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد، گفت: رشته‌های تاسیس شده در مراکز آموزشی استان همدان از انطباق مناسبی به پتانسیل‌های استان برخوردار است.

کد خبر 4693396

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند خرم آباد مجلس شورای اسلامی مشهد آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر عامل موسسه فرهنگی آموزشی و پژوهشی مفتاح گفت:: این مسابقات در گرامیداشت هفته مقام معلم به صورت کشوری صبح جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۶ باحضور دانش آموزان پژوهشگر در رشته‌های کمیکار، رباتیک و گلایدر همراه با ارائه مقالات علمی با موضوعات فیزیک، شیمی، زیست معماری، نانو وبرق و الکترونیک در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهدشد.

مهدی فرهادیان افزود: باشگاه پژوهشی مفتاح، مرکزی تخصصی برای ارائه خدمات پژوهشی به دانش‌آموزان پیشگام شهر مشهد و اطراف می‌باشد که با محوریت پژوهش هدفمند، تلاش نموده تا امکانات لازم برای پروژه‌های دانش اموزی را فراهم کند.

مدیر عامل موسسه فرهنگی آموزشی و پژوهشی مفتاح گفت: این مرکز از سه بخش آزمایشگاهی، کارگاهی و فناوری تشکیل گردیده است؛ که در بخش ازمایشگاهی، بستری برای انجام پروژه‌های شیمی و زیست، فراهم گردیده است و بروزترین امکانات ازمایشگاهی در کنار مواد شیمیایی و زیستی با کیفیت، مهم‌ترین وجه تمایز این مرکز است.

 

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم